Training & coaching

Coaching

De shiftmethode die ik gebruik in mijn coaching geeft je de instrumenten waarmee je een heldere en neutrale analyse kunt maken van wie je meent te zijn, waarom je doet wat je doet, wat dat oplevert en welke invloed dit heeft op je werkelijkheidsbeleving. Een van de uitgangspunten bij de methode is dat je van nature productief, effectief, creatief en compleet bent. Wat in de weg zit, zijn overtuigingen die je als waarheid hebt geadopteerd. Deze zijn al of niet bewust en ze zijn van jezelf of je hebt ze overgenomen van anderen. De bereidheid het niet te weten staat centraal in de Shiftmethode. Door het toepassen en integreren van de methode ontstaat ruimte, rust en vrijheid. Zelfexpressie neemt toe en kwaliteiten en talenten kunnen zich openbaren en ontplooien. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen breiden zich uit en nieuwe kansen en mogelijkheden dienen zich aan, strijd worden vervangen door moeiteloos en effectief functioneren.

Training

Het Shift programma is een krachtige en eenvoudige training waarmee je zeer snel inzicht krijgt waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen. Het programma reikt tevens een techniek aan waarmee jij je kunt bevrijden van die patronen en waardoor je in staat bent om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

De Shift methode wordt beschreven in het boek ‘De Kunst van het Niet Weten’. Dit boek vormt de grondslag van het Shift programma.

Het Shift programma bestaat uit 3 avonden van 19.00 tot 22.00 in Arnhem Centrum. Deze training is ook inzetbaar binnen bedrijven, instanties en scholen.

Vergoedingen

  • Training en coaching: 120,- euro per uur exclusief Btw. De kosten van een training worden in overleg naar gelang de wensen berekend.
  • RAPP analyse; persoonlijkheidsprofiel 1,5 tot 2 uur 350,- euro. In overleg evt. een tweede gesprek 1 tot 1,5 uur 150,- euro.
  • Trainingen en coaching komen (meestal) niet in aanmerking voor vergoedingen.

Meer weten?


Mobiele versie afsluiten